Van Kalos naar.....
Door: Els
Blijf op de hoogte en volg Ton en Els
02 Juni 2017 | Griekenland, Kérkyra
Gisteravond in Kavos onze ogen uit gekeken. Nu was het nog relatief stil maar wat een clubs, café en goed kope eettenten zijn daar. De meeste gaan dit weekend open met allerlij feesten en aanbiedingen. Wat een zootje. Wij hebben in dat dorp vijf ehbo posten geteld, net als op de tv.
Uit eindelijk hebben wij een restaurant aan zee gevonden, waar je normaal kon eten. In een gesprek met de eigenaar bleek dat hij zich schaamde voor wat er in zijn dorp gebeurde op dit moment.
Als je een voor en hoofd gerecht voor zeven euro kan krijgen hoef je je niet af te vragen wat het dan is. De meeste tenten gaan dan ook na een paar jaar failliet.
Vanmorgen weer heerlijk op weg door het " achterland" van Corfu, heerlijk rustig en lekker klimmen en klauteren. Mooie uitzichten en wij reden door een bos van oude olijfbomen, heel apart.
Vanmiddag waren we al bijtijds bij ons eind doel. We zitten nu in Paramonas. Slechts een hotel, een restaurant en geen winkel. Tot over zessen op het strand gelegen en gezwommen. Nu even douchen en dan naar het restaurant. Wat een verschil met gisteren.
Geef mij eigenlijk dit maar hoor. Het restaurant was vanmiddag na het strand nog aardig bezet ook, dus dat wordt vanavond best wel gezellig
Tot morgen
Ton en Els
02 Juni 2017 - 19:36
Joke :
Inderdaad,klinkt een stuk beter.
Wanneer is het voorbij , de vakantie ? -
02 Juni 2017 - 19:38
Joke:
Verkeerde knopje gedrukt.
Was nog niet klaar.
Jullie zijn toch al drie weken weg?
Groetjes Joke -
02 Juni 2017 - 21:29
A.v.K.-V.:
Hoi Els en Ton
Fijn dat jullie daar zo'n fijn plekje gevonden hebben met strand en zee, wat wens je nog meer?
En dan nog lekker uit eten
geniet ervan
doei groetjes van A.v.K.-V. -
03 Juni 2017 - 10:16
Inja:
Geniet nog van jullie laatste dagen, vrijdag was het hier verschrikkelijk warm, zeg maar bloed heet en vandaag bewolkt en een piep kleine bui, te weinig voor de tuin, goed voor het stof.
Jullie villa is weer spinnenweb- en stof vrij, de tuin heb ik alleen geveegd, teveel last van mijn schouder,
sorry, dus hebben jullie nog wat te doen.
Nog veel plezier en alvast een goede reis terug, tot in Gouda,
groetjes,
Inja