Naar de route
Door: Els
Blijf op de hoogte en volg Ton en Els
18 Mei 2019 | Hongarije, Szigetszentmiklós
Vanmorgen veel te vroeg opgestaan en om 5.45 uur richting Eindhoven. Om 7 uur waren we er. Inchecken ging vlot en toen was er tijd voor een bakkie.
De vlucht vertrok op tijd. Halverwege maakte de piloot bekend dat we een birthit hadden gehad maar dat er niets met het toestel aan de hand was. De dierenambulance hoefde niet langs te komen voor de vogel. Het bloed zat op de vleugel.
We zijn op tijd geland en om 1 uur zat alles weer in elkaar en konden we naar buiten de frisse lucht in.
Het was 20 km naar de officiële route. Best een uitdaging om van het vliegveld weg te komen. We hebben alles bekeken maar de rijksweg was de eenige mogelijkheid. Het viel best mee, het was maar een klein stukje. Joke we zijn nog langs het hotel geweest waar wij toen hebben overnacht.
De route die Ton had gemaakt naar de route klopte en dwars door de stad hebben we het gevonden.
We zouden rond vier uur een hotel gaan zoeken. En wat denk je....alles vol! Ook hier trouwen ze op zaterdag en huren een heel hotel, net als in Frankrijk.
Maar via Booking.com nog een motel gevonden en het was maar zeven km.
Daar zitten we nu en gaan zo naar het dorpje om wat eten en een drankje te scoren
Morgen weer fris en fruitig verder. De meeste drukte hebben we nu gehad en morgen hoop ik meer de natuur in.
19 Mei 2019 - 03:51
Inja:
Hallo mazzelpikkies,
Ik neem aan dat je het kippetje van de vliegtuigvleugel hebt geschraapt zodat je nog
een lekker boutje hebt voor onderweg (goed doorbraden, het zal wel een taaie zijn met
7 duizend vlieguren)
Veel plezier en bedankt voor de link. Ik mail wel weer na de wandeltocht van vandaag
het weer is er goed voor, hopelijk bij jullie ook.
Groet en geniet ze van alles ! spannend .....!