95%
Door: Els
Blijf op de hoogte en volg Ton en Els
29 Mei 2016 | Italië, Desenzano del Garda
Gisteravond heerlijk buiten gezeten en gegeten. Maar toen we om zeven uur wakker werden was hier zwaar bewolkt. En na het ontbijt regende het. Wij natuurlijk toch op weg, nu er was regen, harde regen en nog hardere regen. Jemig wat een bui was dat en natuurlijk net toen we over een onverhard pad omhoog aan het klimmen waren. Het leek meer op veldrijden dan op fietsen. Maar toch door gaan. Op een gegeven moment stond het hele pad blank over meer dan honderd meter een grote plas. Ach alles was toch al nat dus wat maakt het uit. Op een gegeven moment wordt regenkleding net een duikpak er zit een laagje vocht aan de binnen kant en je blijft gewoon warm. Om een uur of twaalf waren we in Brescia en hebben wat gegeten. Daar droge kleren aan gedaan en de rest van de middag was het droog. Er zijn hier nog kleine heuveltjes en we zitten nu aan het Garda meer in Desensano. Erg toeristisch maar we hebben toch weer een hotel aan het meer weten te scoren.
Kijken waar we vanavond weer eens gaan eten.
Groetjes
Ton en Els
PS in deze regio in Italie krijg je bij elk drankje wat te eten, variërend van chips tot pizza punten en andere lekkere hapjes.
29 Mei 2016 - 17:54
Carolien:
Toch maar weer eens wat anders dan gewoon op de weg of een onverhard pad, lekker veld rijden, jullie plus de fietsen zullen wel lekker vies zijn geworden.
Nu een lekker drankje drinken, dan neem ik er ook een. Proost!
X carolien -
29 Mei 2016 - 18:11
Joke:
Hoef je niks te eten te bestellen alleen wat drinken en het eten komt er vanzelf bij.
Heerlijk lijkt Spanje wel lekkere tapas.
Wij zitten nu ook aan een wijntje proost