Weer cijfer 9
Door: Els
Blijf op de hoogte en volg Ton en Els
22 Mei 2016 | Zwitserland, Frauenfeld
Vanmorgen al vroeg weer op. Een lekker uit gebreid ontbijt en met een zonnetje in de rug weer op weg.
Heuvel op en heuvel af. Mooie dorpjes gezien. Natuurlijk even gestopt bij een waterkracht centrale en een grind afgraving. Brood geschoord voor de lunch ( winkels zijn hier dicht op zondag maar bij een benzine pomp kun je altijd wel wat kopen.
Het mooiste stuk van vandaag was een schitterende afdaling over een onverhard pad. Ik ben netjes max 20 km. Per uur naar beneden gekrost kwamen we bij een toeristische plaats uit. Vandaaruit kon je met een boot naar andere dorpjes. Een leuke lunch plaats. Alleen jammer dat er toen een klim van 4 km. kwam.
Afijn we zijn boven gekomen.
Daarna lekker door gehobbeld en het laatste stuk was weer onverhard langs een riviertje. Nu in een leuk hotel een beetje bij komen en morgen weer verder.
22 Mei 2016 - 18:00
Carolien:
Hoi,
Jullie hebben beter weer dan hier, hier regent het....
Mam je bent zeker niet met de kano naar de overkant gegaan?
De eerste dagen beginnen goed op naar de rest!
X carolien -
22 Mei 2016 - 20:50
A.v.Kersbergen-Vianen:
hallo Els en Ton
Fijn dat het vandaag weer mooi weer was,dat kan niemand jullie meer afnemen
geniet ervan en voor morgen een gezellige fietstocht met natuurlijk weer mooi weer en geniet van de mooie natuur
doei ik denk aan jullie
succes gr A.v.K.-V -
23 Mei 2016 - 15:31
Inja:
Fijn dat jullie het droog houden, hier valt het (nu maandag) nog steeds met bakken uit de hemel.
Els is bijna in de boor genomen (?) of niet? je zit er wel verleidelijk bij
Groet en goede reis verder, hopelijk blijft het zo'n lekker weer, suk6&plezier
Inja -