Uit eindelijk toch wel
Door: Els
Blijf op de hoogte en volg Ton en Els
25 Mei 2015 | Polen, Samociążek
Gisteren een heerlijk dagje gefietst. Leuke weggetjes heuveltje op maar ook weer af. Langs vele boomgaarden met kersenbomen ( nog niet rijp) en heel veel aardbeien velden ( nog niet goed) maar wel een mooi gezicht. Zelfs een vos in het veld gezien.
Alleen de dorpen of stadjes waar je door heen komt is niet veel. Ze hebben wel allemaal flats aan de buitenkant van het dorp zelfs als er maar 500 zielen wonen. Dat is dus nog lekker communistisch. Veel sfeer zit er niet in die dorpen. Dus fiets je lekker door. Om half vier hadden we er al 80 gedaan met de keus om bij een agro toerist te overnachten of er nog 29 bij te trappen. Nu het weer was prachtig zonnig dus gekozen voor het laatste, na twee uurtjes waren we in Koronowo is daar helemaal geen hotel. Gelukkig ,maar 4 km verder op, wel. Komen we daar is het dicht!!! Ton aan het bellen en na twee keer kreeg hij iemand aan de lijn die Engels sprak. Die zei dat hij er met vijf minuten zou zijn. Komt er een vriendelijke Poolse mevrouw en even later de zoon. Gingen ze voor ons open. Ook konden we er nog eten, soep en pizza. Ik heb nog nooit zo' n lekker pizza gegeten. Er is nog WiFi ook alleen niet op de kamer vandaar vanmorgen dit stukje.
Nu alles weer inpakken en uitgerust op weg.
Groetjes Els en Ton