Finsh
Door: ton
Blijf op de hoogte en volg Ton en Els
30 Mei 2013 | Spanje, Santiago de Compostela
WE ZIJN ER. Na een betrekkelijk kort ritje van 43 km hebben we ons doel bereikt, het plein voor de kathedraal van Santiago de Compostela. Gelukkig was het vandaag de hele rit droog en nu schijnt zelfs de zon. Het was toch nog weer flink wat klimmen maar met de finish in zicht ging dat bijna vanzelf. De route door de stad was ook simpel, hou de kathedraal in de gaten en koers er recht op af en dat werkte.
Je houd het niet voor mogelijk waar al die pelgrims ineens vandaan komen maar je ziet der honderden, ook aardig wat Nederlanders. We hebben gelijk ons compostelaat opgehaald bij het kantoor van de Peregrino’s. Daar moesten we eerst wel ff een half uurtje in de rij staan maar dan heb je ook wat. Er werd echt naar de stempels gekeken of je wel de route had afgelegd. Daarna hebben we nog wat rondgekeken bij de kathedraal en de Nederlanders komen vanzelf naar je toe om je te feliciteren en een praatje te maken. Daar zagen we ook weer het stel waar we een poos mee opgereden zijn, toch sterk in zo’n grote stad.
Het hotel (4*) was ook snel gevonden, hadden we gisteren al via booking.com geboekt, en hebben nu een mooie kamer voor een redelijke prijs. Een beetje luxe mag wel na zo’n tocht. Zo maar even badderen en dan gaan we de stad verder bekijken en een welverdiende borrel nemen.
De pelgrims met certificaat.
30 Mei 2013 - 20:40
Joke:
Hoera gehaald niet meteen dronken worden hè
Is zeker wel apart daar.
Nog een fijne dag en dan weer welkom thuis
Groetjes -
30 Mei 2013 - 21:46
Conny Miltenburg:
Gefeliciteerd!! Goed gedaan, ik heb genoten van jullie verhalen! Groetjes Conny -
30 Mei 2013 - 22:09
Anja En Willem:
Jeeeeee....Hoi pelgrims,
Jullie zijn er wat geweldig zeg!!!!!gefeliciteerd...
Geniet nog lekker na onder het genot van een borrel ik neem er ook een
en zeg PROOST op de Pelgrims weer genoten van de mooie verhalen
en foto.s de rest hoor ik graag als jullie thuis zijn.
Gr van onsXX